مشاورِ تو!

برای اولین بار مشاوره آنلاین تلفنی در سطح کشور توسط مهندس غیاثوند

راه های ارتباطی برای تعیین وقت مشاوره

09199100315  -  02126473180

saeed ghiasvand konkoor slide

پادکست دلایل افت مطالعاتی قسمت اول

ستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعالستاره غیر فعال
 

سلام به همه دانش آموزان کنکوری ۱۴۰۰ امیدوارم که حال دلتون خوب باشه با یک پادکست دیگر در خدمتتون هستیم امروز می خوام در خصوص عوامل اصلی افت مطالعاتی و افت بازدهی مطالعاتی صحبت کنیم.

 

 

بچه ها دقت کنید هر دانش‌آموزی حتی آنهایی که رتبه کنکور شان تک رقمی یا دو رقمی شدن حداقل یک بار در طول امسال یعنی در طول یک سال ، با افت مطالعاتی و یا افت بازدهی مطالعاتی مواجه شدند که من فقط دعا می کنم که این افت که میخواد اتفاق بیفته حداقل توی خرداد ماه یا اواخر اردیبهشت ماه نباشد، میدونین چرا؟؟؟

 

چون اون موقع دانش آموز همینجور خودش استرس داره، هم اینجور خودش درگیری ذهنی داره، حالا اگر افت مطالعاتی ایجاد شه براش، اون موقع یه مقدار سخت میشه کار ما و خودش، ما باید زیاد باهاش صحبت کنیم برنامه اش رو خیلی تغییر بدیم تا یکم زمان ببره و زمانش هم یکم طولانیه تا بندازیمش روی غلطک و تا برسونیمش توی اون فاز.

 

فاز مطالعاتی مطلوبی که خودمون مدنظرمان هست. حالا!

ما دعا میکنیم که این اتفاق صددرصد قبل از فروردین ماه بیفته ( قبل از عید ).
حالا باید چیکار کنیم؟ تا اونجایی که میتونین نباید ساعت مطالعاتی تون رو الان بیشتر کنین که اگر خسته ام میشید حداقل مثلاً تو تایم دی ماه، بهمن ماه اسفند ماه نهایت فروردین‌ماه، خسته بشین که این افت تحصیلی اون موقع اتفاق بیفته و شما هم استرس تون کم بشه و بتونیم شما رو سریع برگردونیم تو فاز مطالعاتی مطلوب.
 
این افت تحصیلی کاملاً طبیعی هستش، یعنی چیزی نیست که فکر کنی وای فقط داره برای من اتفاق می اوفته، نه بچه ها برای همه دانش آموزها هستش.

 

حالا!

برای تویی که اتفاق داره میوفته، فقط باید بدونی که این دلایل افته چیه و چه عواملی باعث این افت مطالعاتی میشه؟! حال اگر این مورد رو بدونی اگر رفعش بکنی جلو میتونی بگیری.

 

مشکل ما میدونی چیه؟

مشکل ما اینه که ما میریم پیش مشاور مون میگیم آقای ایکس من الان خسته شدم، مشاور میگه خب خسته نباشید. این جمله ایه که منم میگم ها اما وقتی میگم خسته نباشید میگم چرا خسته شدی؟ دنبال ماجرا میگردم، دنبال راه‌حل میگردم که یه کاری کنم که دانش آموز رو بندازم رو غلت بهتر شدن.

 

حالا تو باید بدونی که آقا این دلایل افت مطالعاتی چیه!

اینکه بازدهی ات کم شده چی که بتونی جلوشو بگیری؟!

 
نگاه کنید بچه ها ۵ عامل اصلی برای این قضیه وجود داره. اولین عاملی که وجود داره تعادل در مطالعه است، یعنی چی؟
 
بچه ها یسری از دانش آموزان یهو عقب می‌اوفتن یهو به قول خودمون جهت گیر میشند. یهو میخوان روزی ۱۵ ساعت ۱۶ ساعت بخونن این خیلی خوبه ها ، عالیه اما این ۱۵ ساعت ۱۶ ساعت بعد از یه مدت با کیفیت خیلی پایینی اتفاق میوفته بعد این کیفیته از بین میره مثل اینکه دانش آموز فقط داره مطالعه می کنه اما با کیفیت بد.

 

 مثل کسی میمونه که رفته رو تردمیل داره میدوهه اما به جایی نمیرسه، ۱۶ ساعت داره میخونه اما به بازدهی خوب و یادگیری خوبی نمی رسه.

 

 پس اولین قانونش این تعادله است که ما باید بتونیم تعادل را حفظ کنیم. این تعادله باید تناسب داشته باشه با اون برنامه‌ای که می‌خواهیم بدیم و اجرا کنیم. باید بر اساس توانایی هایی که داریم و اولویت‌هایی که داریم ساعت مطالعه مون را افزایش بدهیم و این افزایش که میدیم باید افزایشی باشه که عمل هم بهش کنیم. یعنی اینجوری نباشه که فقط زیاد کنیم ولی بی‌کیفیت. پس تعادل افزایش ساعت مطالعاتی با تعادل کیفیت مطالعاتی مون باید یکی باشه.

 

 یعنی اگر ما ساعات مطالعاتی را به می بریم بالا کیفیت مطالعاتی هم باید باشه و افزایش پیدا کند. این تعادله وقتی به وجود بیاد مشکلی نداریم، اما وقتی که کیفیت میاد پایین و ساعت مطالعاتی میره بالا این اولین عاملی است که تو افت پیدا می کنی بعد از یه مدت مثلاً بعد از ۲ هفته ۳ هفته.

پس خواهشی که ازتون داریم اینه که این دوتا باید با هم و در کنار هم باشه.

 

 

با آرزوی موفقیت شما دانش آموزان

سعید غیاثوند | مشاوره و برنامه ریزی کنکور

articles

Our Rating: 86% - 30 votes
86%

راه های ارتباطی با سعید غیاثوند

locationآدرس آموزشکاه : تهران، رسالت، خیابان هنگام، نرسیده به فرجام، ساختمان عتیق، پلاک ۳۹، واحد ۱۳
mobileموبایل : 09199100315 تعیین وقت
phoneشماره تلفن : 02126473180
instaاینستاگرام: saeed_ghiasvand_konkoor
instaآپارات: saeedghiasvand

حاضرین در سایت

ما 59 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

آمار سایت

کاربران
88
مطالب
214
نمایش تعداد مطالب
234127

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای سعید غیاثوند محفوظ می باشد | طراح سایت ابراهیم پور

اشکال یابی جوملا

جلسه

اطلاعات مشخصات

حافظه استفاده شده

پرس و جو پایگاه داده