
- بازدید: 995
پادکست دلایل افت مطالعاتی قسمت اول
سلام به همه دانش آموزان کنکوری ۱۴۰۰ امیدوارم که حال دلتون خوب باشه با یک پادکست دیگر در خدمتتون هستیم امروز می خوام در خصوص عوامل اصلی افت مطالعاتی و افت بازدهی مطالعاتی صحبت کنیم.
بچه ها دقت کنید هر دانشآموزی حتی آنهایی که رتبه کنکور شان تک رقمی یا دو رقمی شدن حداقل یک بار در طول امسال یعنی در طول یک سال ، با افت مطالعاتی و یا افت بازدهی مطالعاتی مواجه شدند که من فقط دعا می کنم که این افت که میخواد اتفاق بیفته حداقل توی خرداد ماه یا اواخر اردیبهشت ماه نباشد، میدونین چرا؟؟؟
چون اون موقع دانش آموز همینجور خودش استرس داره، هم اینجور خودش درگیری ذهنی داره، حالا اگر افت مطالعاتی ایجاد شه براش، اون موقع یه مقدار سخت میشه کار ما و خودش، ما باید زیاد باهاش صحبت کنیم برنامه اش رو خیلی تغییر بدیم تا یکم زمان ببره و زمانش هم یکم طولانیه تا بندازیمش روی غلطک و تا برسونیمش توی اون فاز.
فاز مطالعاتی مطلوبی که خودمون مدنظرمان هست. حالا!
حالا!
مشکل ما میدونی چیه؟
حالا تو باید بدونی که آقا این دلایل افت مطالعاتی چیه!
اینکه بازدهی ات کم شده چی که بتونی جلوشو بگیری؟!
مثل کسی میمونه که رفته رو تردمیل داره میدوهه اما به جایی نمیرسه، ۱۶ ساعت داره میخونه اما به بازدهی خوب و یادگیری خوبی نمی رسه.
پس اولین قانونش این تعادله است که ما باید بتونیم تعادل را حفظ کنیم. این تعادله باید تناسب داشته باشه با اون برنامهای که میخواهیم بدیم و اجرا کنیم. باید بر اساس توانایی هایی که داریم و اولویتهایی که داریم ساعت مطالعه مون را افزایش بدهیم و این افزایش که میدیم باید افزایشی باشه که عمل هم بهش کنیم. یعنی اینجوری نباشه که فقط زیاد کنیم ولی بیکیفیت. پس تعادل افزایش ساعت مطالعاتی با تعادل کیفیت مطالعاتی مون باید یکی باشه.
یعنی اگر ما ساعات مطالعاتی را به می بریم بالا کیفیت مطالعاتی هم باید باشه و افزایش پیدا کند. این تعادله وقتی به وجود بیاد مشکلی نداریم، اما وقتی که کیفیت میاد پایین و ساعت مطالعاتی میره بالا این اولین عاملی است که تو افت پیدا می کنی بعد از یه مدت مثلاً بعد از ۲ هفته ۳ هفته.
با آرزوی موفقیت شما دانش آموزان
سعید غیاثوند | مشاوره و برنامه ریزی کنکور