هرساله داوطلبان با آرزوی رتبه برتر شدن در کنکور مطالعه خود راآغاز واما ناگهان وسط راه عشق و علاقه خود را از یاد می برند و سرگرم روزمرگی ها و خوشی های گذرا می شوند و در آخر هم میگن ایشالله سال بعد! برای رسیدن به دانشگاه و رشته های خاص یه نکاتی وجود داره که بهشون می پردازیم.
منبع آموزشی:
برای هر درس فقط و فقط یک یا دو منبع کمک آموزشی با کیفیت و خوب تهیه کن چرا که داشتن چند منبع آموزشی تو رو سردرگم میکنه و ممکنه دراثر استرس زیاد برای بررسی کردن کتاب ها از درس خوندن ناامید بشی و رها کن بنابراین توصیه میکنیم که برای هر درس فقط یک یا حداکثر دو منبع کمک آموزشی خوب تهیه کن و به جای اینکه چند کتاب را یک بار مطالعه کنی یک کتاب را چندین بارمورد بررسی قرار بده که یقینا نتیجه دلخواه تری کسب خواهی کرد.
مهارت تست زنی صحیح:
برخلاف عده ای زیادی از افراد که تست را تنها ابزاری برای سنجش افراد میدانند تست در کنار سنجش میتواند ابزاری بسیار مفید برای آموزش داوطلبان باشد و طبیعی است دروسی مثل ریاضی و علوم و فنون تنها باخواندن متن جزوه و یادگیری فرمول ها و نکات و ریزه کاری های آن نمی توان به موفقیت رسید بلکه باید قلم در دست بگیرید و به زدن تست هایی در حجم زیاد بپردازید تا با تمامی تیپ تست هایی که امکان طرح شدن آن ها از سوی طراحان کنکور سراسری میرود را بررسی کرده باشید.
مرور همان روز:
بهتره در برنامه ریزی روزانه خود درسهایی رو در اولویت قرار بدی که در همان روز توسط استاد تدریس شده سر کلاس درس با دقت فراوان به تدریس استاد گوش بدی و نوت برداری انجام بدی در منزل بعداز مطالعه یادداشت ها و کتاب کمک آموزشی شروع کنی به تست زنی آموزشی.
خلاصه نویسی:
در انتها نکاتی که درحین مطالعه کتاب درسی و کتاب کمک آموزشی و جزوه استاد استخراج کردی و نکاتی که حین تست زنی به آن ها پی بردی را به علاوه شمایل کلی درس در دفتری به صورت خلاصه بنویس این خلاصه هادر زمان مرور دروس و هم چنین زمانی که امتحان های جامع که وقت کافی برای مطالعه کل متن کتاب درسی نیست بسیار مفید خواهد بود.
____________________
مشاوره و برنامه ریزی کنکور | مطالب انگیزشی کنکور | مقالات کاربردی قبولی در کنکور | مشاور کنکور
مهندس سعید غیاثوند