مشاورِ تو!

برای اولین بار مشاوره آنلاین تلفنی در سطح کشور توسط مهندس غیاثوند

راه های ارتباطی برای تعیین وقت مشاوره

09199100315  -  02126473180

saeed ghiasvand konkoor slide

مفهوم برنامه ریزی و اهمیت آن در قبولی کنکور

امتیاز کاربران

ستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره فعالستاره غیر فعال
 

نه واقعاً فكر مي‌كنيد اصلاً مي‌شود، بدون برنامه‌ريزي؟! اين حجم زياد درس‌ها را با اين وقت كم؛ هم بخوانيم، هم دوره كنيم، هم تست بزنيم، هم مدرسه يا آموزشگاه برويم، هم امتحان پايان ترم يا كنكور آزمايشي بدهيم، و هم هيچ نظم و ترتيب و برنامه‌اي نداشته باشيم؟ و آن وقت انتظار داشته باشيم كه كارهاي ما توي هم نرود، قاطي نشود.

 

 برنامه‌ريزي » يك مسأله‌ي فرعي و منحصراً كمك كننده نيست؛ يك ضرورت است. يك نياز است. وقتي كم بود وقت و بالا بودن حجم كار، جزء لاينفك مسيري باشد، « برنامه‌ريزي» نقشي بسيار مهم و حياتي پيدا مي‌كند.
در عين حال « برنامه‌ريزي » كاري بسيار ساده است. هيچ شاخ و دم و فرمول فتيله پيچي هم لازم ندارد. چند تا اصل ساده دارد، كه اگر همان‌ها را درست رعايت كنيم، بازده كارمان به شدت بالا مي‌رود؛ موتور گازوئيلي مان تبديل مي‌شود به موتور جت!

 01 planning 02

برنامه ریزی

براي برنامه‌ريزي، مثل هر كار ديگر در ابتدا بايد يك هدف اوليه انتخاب كنيم و بعد كارهايي را كه براي رسيدن به آن هدف لازم است انجام دهيم ، تعيين كنيم. خيلي هم مهم است كه در اين مسير، خوش خيالي و خيال بافي را كنار بگذاريم و بسيار واقع‌بينانه و عملياتي فكر كنيم. براي انجام كارهايي كه تعيين كرده‌ايم، زمان لازم است. پس بايد بتوانيم تخمين بزنيم كه در كل هفته، چند ساعت وقت مفيد مطالعه داريم. بعد بايد فكر كنيم كه اين وقت را چگونه و به چه مقدار بين درس‌هاي مختلف تقسيم كنيم و چه زمان‌هايي را در طول هفته به آن اختصاص دهيم. بعد بايد شروع كنيم به اجرا و بعد هم هر هفته خودمان را بپاييم كه داريم درست اجرا مي‌كنيم يا نه؟ همين! پس خيلي ساده، مراحل كلي حركتمان براي برنامه‌ريزي صحيح، اين طوري مي‌شود:


1) هدف گذاري اوليه
2) تعيين كارهايي كه بايد انجام شود (مطالعه، تست زني، حضور در كلاس و...)
3) تخمين مجموع زماني كه در طي هفته مي‌توانيم به اين كارها اختصاص دهيم
4) تقسيم ساعات موجود بين دروس مختلف
5) ترسيم جدول دقيق برنامه‌ريزي هفتگي
6) اجراي برنامه‌
7) ارزيابي منظم هفتگي ( تا ببينيم كارهايمان را داريم درست و طبق برنامه انجام مي‌دهيم يا نه، اگر نه چرا و اگر بله چرا!؟!)

 همين پرانتز آخر، يكي ديگر از محاسن داشتن برنامه است: « معلوم شدن اشكالات كار در موقع مناسب»


براي شروع كار برنامه‌ريزي، 3-2 تا جدول مختلف لازم داريد و يك قلم و مقادير مختصري علاقه و اعتماد به نفس! ما در اين دوره, روشي كوتاه و ساده در طي مدتی کوتاه، براي استقرار يك سيستم برنامه‌ريزي ارائه كرده‌ايم. اگر از اوايل سال تحصيلي با ما همراه شده باشيد، مي‌توانيد قدم به قدم با ما بياييد؛ اگر كمي ديرتر شروع كرده‌ باشيد هم ملالي نيست؛ يكي ـ دو قدم اول را مي‌توانيد بپريد و زودتر به پله‌هاي سوم تا هفتم برسيد.
اگر اصول ساده‌اي را كه در اين دفتر آمده رعايت كنيد، اثرات اجراي آن‌ها را در كاهش اضطراب و افزايش اعتماد به نفس و بهره‌وري مطالعه‌تان به سرعت در خواهيد يافت. به شرط آن كه:

- پشتكار داشته باشيد.
- واقع بين باشيد (يكهو جو نگيردتان و برنامه بريزيد كه من روزي 13 ساعت مفيد درس مي‌خوانم!)
- رشد پلكاني و آرام را مد نظر داشته باشيد (صبور باشيد).

 

توجه داشته باشيد كه اين مسير، شبيه مسير دوي ماراتن است و اگر نيروي خود (و به قول دونده‌ها نفس خود) را در طي مسير به درستي تقسيم نكنيد، تا انتهاي مسير دوام نخواهيد آورد. حركت اوليه با سرعت و شتاب بالا، عمدتاً زود به عرق مي‌نشيند! منظورمان از « واقع بيني» همين بود.
اميدواريم با دفتر برنامه‌ريزي‌تان « رفيق» شويد و رابطه‌ي خوبي با هم برقرار كنيد (ضمناً حتماً شنيده‌ايد كه از « رفيق نيمه راه» خير و بركتي حاصل نمي‌شود!)

 

سعید غیاثوند | مشاور و برنامه ریز کنکور

موفق باشيد

articles

Our Rating: 88% - 30 votes
88%

راه های ارتباطی با سعید غیاثوند

locationآدرس آموزشکاه : تهران، رسالت، خیابان هنگام، نرسیده به فرجام، ساختمان عتیق، پلاک ۳۹، واحد ۱۳
mobileموبایل : 09199100315 تعیین وقت
phoneشماره تلفن : 02126473180
instaاینستاگرام: saeed_ghiasvand_konkoor
instaآپارات: saeedghiasvand

حاضرین در سایت

ما 198 مهمان و بدون عضو آنلاین داریم

آمار سایت

کاربران
88
مطالب
214
نمایش تعداد مطالب
231667

کلیه حقوق مادی و معنوی سایت برای سعید غیاثوند محفوظ می باشد | طراح سایت ابراهیم پور

اشکال یابی جوملا

جلسه

اطلاعات مشخصات

حافظه استفاده شده

پرس و جو پایگاه داده